وعد ربيع نوبي ذهبي
عدد المساهمات : 130 تاريخ التسجيل : 19/02/2010
| موضوع: طريقة عمل السخينة الثلاثاء فبراير 23, 2010 4:18 am | |
| المقادير لحمة - بصل - بهارات(فلفل اسود- هيل -كسبرة -ورق غار ) ملح طعام - سمن -ماء طريقة التحضير: يقطع البصل ويحمر فى السمن ثم يوضع اللحم بعد ذلك والبهارات ويتر ك على نار هادئة ثم يوضع ماء بعد ذلك حتي تنضج اللحمة . | |
|
بنت كشتمنة نوبي ذهبي
عدد المساهمات : 208 تاريخ التسجيل : 16/08/2009
| موضوع: رد: طريقة عمل السخينة الثلاثاء فبراير 23, 2010 8:27 am | |
| | |
|
ابو اسراء نوبي ذهبي
عدد المساهمات : 185 تاريخ التسجيل : 28/07/2009
| موضوع: رد: طريقة عمل السخينة الثلاثاء فبراير 23, 2010 10:52 pm | |
| شكرا الاخت وعد
تسلم الايادى بارك الله فيكى | |
|
حبيب كشتمنة نوبي ذهبي
عدد المساهمات : 171 تاريخ التسجيل : 18/06/2009 العمر : 41 الموقع : الرياض
| موضوع: رد: طريقة عمل السخينة الثلاثاء فبراير 23, 2010 11:13 pm | |
| وبعدين معااااااااااكم ؟ مش عاوزين مواضيع من دي لو سمحتم أخوكم جعــــــــــــــان , حرام عليكم والله بكده يا وعــــــــد لازم ولااااابد إن أبو إســـراء يعزمني يوم الجمعة على أكلة سودانية أو مصرية أو حتي هندية أيه رأيك يا أبو إسراء هتعزمنى ؟ شكراً يا كبير وأنا قبلت دعوتك ههههههههههههههه تسلم ايديك يا وعد
| |
|